Wednesday, March 14, 2018

Teine elu

Mõni nädal tagasi oli mul käsil üks vahva taaskasutusprojekt. Nimelt pidin kotitäiest beebiriietest võluma mälestusteki. Kasutusse läks nii palju detaile, kui võimalik - taskud, nööbid, aplikatsioonid, kroogitud kleidiservad jne. Selline töö on alati väljakutse, sest kokku tuleb sobitada see, mis kätte antakse ja tulemust tahaks ju ikkagi harmoonilist :) Teki suurus on 150x210 sentimeetrit.



Kõige alustuseks oli kohtumine Avega, kes ulatas mulle suure kollase koti, mis oli pungil täis beebiriideid. Need said vupsti hiljem üles pildistatud. Ikka selle enne-pärast pildi tarbeks.


 Järgmiseks tööks oli beebiriiete katki lõikamine ja mõtlemine, kuidas võimalikult palju kangast ja detaile ära saaks kasutada. Taaskasutusse läksid ka nööbid ja jakkide/pükste voodrid.


 Lõpuks valmis suurest hunnikust ühesuurustest kangaruutudest kirev, lustakas ja mälestusi täis lapitekk. Tekile on peitunud ka beebiriideid kandnud laste nimed.








 

Ja lõpetuseks saan lisada Ave toredad sõnad: "See on meie pere lemmik ja sõda käib, kes mõnuleda saab. Mõtlen juba vol2 peale - pubekate riided."

No comments: